úterý 17. září 2013

Zavřeno kvůli soukromému večírku
Vystupují: Dora Bouzková, Halka Třešňáková, Petr Gojda

Květiny. Hodně květin. Hrozně moc květin. Chci, aby mě pochovali obklopenou kytkami, ale ne kytkami v kyticích. Chci, aby bylo poseto květinami celé pole. Aby nebylo vidět zem. Aby bylo vidět jenom květiny až tam, kam oko dohlédne. Jakékoliv, ale květiny. Byla bych tak veselá, kdyby se to splnilo. Tak šťastná. Určitě bych se samou spokojeností smála uvnitř rakve.


Flores. Muchas flores. Muchísimas flores. Quiero que me entierren rodeada de flores pero no de flores en ramos. Quiero que todo el campo esté cubierto de flores. Que no se vea el suelo. Hasta donde llegue la vista que sólo se vean flores. Las que sean pero flores. Me daría una alegría que así fuera. Qué feliz sería. Seguro que reiría de lo contenta que estaría dentro del ataúd.


Instalace divadelní hry Llueven vacas Carlose Be
Ze španělského originálu přeložil Petr Gojda jako Prší krávy 
Produkci zajišťuje Anna Hořejší

Otevření: 18. září 2013
Performance a večerní program:18. září v 19:00, 1. října v 18:00 a ve 20:30 (v rámci festivalu nextwave) a 20. října v 16:00

Po večerech zahrají: ANTENA (18. září), Akita.y (1. října), ASI project Utopia (20. října)


Vstupné na performance: 100,- Kč
Nutná předchozí rezervace na e-mailu carmen.romero@email.cz nebo na telefonním čísle 721 235 735. Na performance uváděné v rámci festivalu příští vlna/next wave, platí festivalová permanentka.

Žádné komentáře:

Okomentovat